Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 12/06/16 22:02
he tornat
Hola! Fa uns dies vaig consultar que quan no escoltava musica em posava nerviosa tal.
Em vau recomanar no escoltar música durant una setmana i que al final de setmana que hos fes una altra consulta de com havia anat.
Donc res, no vaig poder deixar d'escoltar música durant una setmana ha sigut impossible... al cap d'un dia no vaig poder més i em vaig posar nerviosa i em vaig posar a escoltar música.
La canso que més em relaxa és la de Objects in the mirror de (Chris Miles) per si serveix d'alguna cosa, n'hi han més però aquesta és la que més em relaxa.
Moltes gràcies per l'ajuda, però no vaig poder!! PETONSS
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/06/2016 07:36
Hola!

Doncs potser el que has de fer és buscar més música que et relaxi!

Per tant, t'encoratgem a buscar aquella música que et faci sentir bé, que et transporti a la tranquil·litat i a la calma i que la músic que et posi nerviosa la reservis per sitaucions en les que sentis que no se't posarà malament posar-te nerviosa!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: