Logotip de Adolescents.cat
mg20213
mg20213
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/06/16 17:20
un amic meu s'està allunyant i nose que fer
Hola adolescents.

Bé mireu, jo tinc un grup d'amics que estabem molt units fins fa unes setmanes. Al meu grup hi han com diguem dos persones que es com que uneixen el grup i un d'aquests es el meu millor amic i l'altre soc jo, una noia i un noi. Doncs fa un temps vam començar a sortir, però la cosa no va funcionar i ho vam deixar al cap de molt poc temps de estar junts. Be, doncs hi tenim un altre amic al grup que es veu que li va fer una cosa a al meu millor amic que li va sentar molt malament i es va començar a allunyar de nosaltres, de tot el grup, al final aixó es va arreglar i tot molt bé fins que un dia vam donar-nos conta de que el meu millor amic es comportaba com molt raro, fumaba porros tots els dies i molts, sempre que quedabem anaba fumat i aixó no ens agradaba a ningú. Vam parlar amb ell i ens va dir que faria el que li donés la gana i quan volgués. Es va començar a juntar amb gent que es droga i coses així i ahir ens va dir que preferia estar amb aquella gent que amb el grup d'amics que teniem... Ens va sentar a tots molt malament, jo l'estimo molt, es com un germà per a mi, i no el vui perdre, després de tallar, ell va estar molt borde amb mi i m'ignoraba una mica i jo no ho soporto. A més, ara que arriba l'estiu teniem molts plans fets i sembla que no podrem fer cap perque si ell s'envà del grup, probablement més gent s'anirà, i nose que fer per arreglar-ho. Em podrieu aconsellar? Dir-me alguna cosa que pugui fer per tornar a unir al grup i que el meu millor amic torni a estar amb nosaltres?

Gracies...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/06/2016 07:29
Hola mg20213!

Gràcies per explicar-nos la sitaució!

El que pots fer és continuar demostrant-li al teu amic que estàs al seu costat tot i que ell s'hagi allunyat. Parla-ho amb ell i demostra-li obertament que continues sent amiga seva i que no marxes del seu costat. Potser mica en mica ho valorarà.

Això sí, si veus que d'aquí a un temps no valors el que estàs fent per ell, llavors hauràs de ser tu la que decideixi si val la pena mantenir-se així si no reps res a canvi...

Les amistats s'han de cuidar per les dues bandes...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: