Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 12/06/16 14:56
FETA UN EMBOLIC...
Mireu... Fa bastant que vaig enviar dues consultes per a que em poguessiu ajudar en el tema del meu novi... Porto esperant més d'un mes, i estic una mica desesperada sincerament.

Us explico, per tercera vegada... Fa 4 mesos que surto amb un noi de la meva edat, i la veritat esk estic molt comoda amb ell. pero tinc un problema, a una de les meves amigues no li cau gens bé, fins arrivar al punt q esta mooolt extranya amb mi. Aixó ma afectat, tant en la relació amb ell com en la vida quotidiana. Que una de les teves millors amigues t'eviti per a mi és molt dur. Els meus altres amics em diuen q el problema el té ella, i q no es just q perque no li caigui bé no pugui venir amb naltres de tant en tant. pero jo no estic disposada a perdre una amistat pel meu novi. Però lo més fort es que ella no admiteix que te un problema, es a dir, que quan algú li pregunta si te algun problema amb mi ella respon que no, que esta normal i que clarament NO és veritat. Ja porto gairebé un mes aixi. No aguanto més. El meu millor amic m'ha dit que em doni un temps amb el meu novio per veure com reacciona ella, pero ni jo ni ell ho veiem clar.
Sé que soc pesada, pero és molt molest que estigui continuament criticant-lo a les meves esquenes i pagant-ho amb mi quan jo no tinc cap culpa de que li hagi agafat asco.
Contesteu perfavoor, que hauria de fer???

Gràcies, un petó!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:23
Hola de nou patatabullida! Com estàs?

Disculpa el retard!

Sense cap mena de dubte, és important que parlis amb ella i que et sinceris i li diguis què representa per a tu que a ella no li caigui bé la teva parella i que es distanciï de tu.

I demana-li que t’expliqui ben bé què li passa i potser així podràs entendre la situación. Però és important que en pugueu parlar, sobretot!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: