Logotip de Adolescents.cat
teen13
teen13
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/06/16 14:55
Fer amics a l'estiu
Hola! Veureu, des que era petita jo anava al poble dels meus avis paterns, però fa 2 anys van vendre la casa i vam deixar d'anar-hi. L'any passat, vaig passar l'estiu al poble de la meva àvia materna, on mai havia anat, i em vaig passar tot l'estiu sola, no vaig conèixer ningú de la meva edat i per tant no tenia amics. No em vaig preocupar, però aquest any torno i tinc por que em torni a passar el mateix. Què puc fer per fer amics? O com a mínim conèixer d'altres adolescents? A part de perdre la vergonya i ser jo mateixa, és clar...
GRÀCIES!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:21
Hola de nou teen13! Com estàs?

El que pots fer és mirar si fan activitats per a adolescents a aquest poble i apuntar-t’hi. Segurament alguna cosa faran i això pot ser una oportunitat per a poder conèixer més gent, micva en mica.

I així ja aniràs tenint grup er a cada any!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: