Logotip de Adolescents.cat
lmpaoa
lmpaoa
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 11/06/16 23:29
Encara l'estimo?
Fa 2 anys m'ho vaig deixar amb la meva novia. Feiem segon d'ESO pero els dos estavem molt enamorats. Pero la cosa es va anar apagant. Ella va trobar parella i jo també pero jo fa uns mesos que m'ho he deixat amb la meva novia i ella desde fa pocs dies ja no esta tampoc amb la seva parella. Desde fa mesos (anem junts a la classe) i ens anem discutint així ens broma i ens anem tocant els co**ons. Crec que m'he tornat a enamorar i no sé que fer. Em fa molta por dir-li i que no vulgui res amb mi. Estic desesperat!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:13
Hola Impoa! Com estàs?

No tignus pressa, deixa que això que sembla que està tornat a créixer entre vosaltres guanyi cos. Escolta’t a tu mateix i mira què sents iq uè penses… i quan ho tinguis clar, llavors será quan podràs parlar amb ella i dir-li el que sents.

Ara pot ser tot molt frágil perquè sortiu d’una relació cada un i tot està molt a flor de pell… però gaudeix d’aquesta incógnita… observa què fas, què fa ella… i mica en mica aniràs veien si fer un pas més o no!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: