Logotip de Adolescents.cat
anonima18
anonima18
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 11/06/16 22:58
Baixar de pes, recomanable?
Hola! m'agradaria saber si aprimarme una mica mes seria un risc per la meva salud. Medeixo 1'58 i peso 46kg, estic prima? Esque em veig les cuixes una mica grases.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 18/06/2016 22:06
Hola guapa!

Moltes gràcies per preguntar-nos.

Doncs mira, segons el que dius que mesures i peses, si, estàs prima. De fet podríem considerar que estàs lleugerament per sota del que es consideraria un pes normal. El nostre consell és que com que el teu pes ja és saludable, no has de d'aprimar-te.

Segurament això de veure't les cuixes grasses és una sensació teva, però no s'ajusta a la realitat. En general les persones tenim tendència a veure'ns pitjor (més lletjos) del que realment som, per tant el nostre consell és que no t'obsessionis amb aquest tema i gaudeix del que tens i de com ets!

Un petó ben fort!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: