Logotip de Adolescents.cat
Yoyomi
Yoyomi
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 11/06/16 22:12
Millor amiga diferencia
Hola!! El cas és que fa uns dies em plantejo un dubte, i és que tinc per dir-lo d'alguna manera, dues millors amigues. Fins aquí cap problema, la qüestió és que el concepte que s'entén per millor amiga és diferent amb cadascuna. M'explico, una és amiga meva des de fa molt de temps i, com que erem petites, vam dir que seríem millors amigues (i ho som), però es que no ens expliquem res, parlem lo just a classe i per whatsapp només si són coses dels deures. Considero que ella seria com una millor amiga, però de paraula.
En canvi l'altra millor amiga la vaig conèixer fa relativament molt poc (sis mesos) i des del primer dia vam veure que ens assemblàvem moltíssim. Ella m'explica totes les seves coses (fins i tot coses que no li explica a ningú), m'escolta, m'ajuda, em consola, etc i jo amb ella faig el mateix. També parlem cada dia i això fa que la nostra relació augmenti positivament. A diferencia amb l'altra, mai ens havíem dit que erem millors amigues, només deixàvem que el temps fes créixer la nostra amistat. Llavors, considero que aquesta noia si que és la que s'ajusta més a la definició de millor amiga.

Però el meu dubte és: puc considerar a les dos com millors amigues?? O només la segona??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:11
Hola Yoyomi! Com estàs?

Pots considerar que les dues són millors amigues: l’un aper tot el que heu viscut juntes i l’altra per l’amistat que esteu creant.

Ara bé, si algún dia veus que alguna de les dues ja no sent sque és la millor amiga, és una categoría quees pot perdre. No pel fet que un dia tinguéssim una millor amiga vol dir que ho hagi de ser per sempre. El s millors amics han de demostrar-ho cada dia!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: