Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 11/06/16 22:05
cacao
Hola adolescents!
jo volia que m'ajudessiu en el problema que tinc. I es que ultimament no tinc ganes de fer res: entreno cada dia, d'aqui un mes tinc campionats... bueno un dels problemes es que tinc molta presio a sobre i aixo fa que m'estressi molt i sigui borde amb els meus amics, tambe veig que q l'insti no encaixo en cap dels grups d'amigues que hi ha, es com si una peça del puzle per molt que la deformis mai encaixa. Tambe no paro de discutir amb amics, perque diuen que ultimament estic de molt mala llet, tambe començo a passar dels estudis, cosa que ja han acabat pero bueno, nse es com si tot en aquesta vida ya no tingues sentit, com si em faltes alguna motivacio per seguir endevant... nse es com si tot em canses. Nomes tinc ganes d'estirarme al llit i veure la meva serie preferida.
que hem passa?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:09
Hola! Com estàs?

Realment tens una situación força estressant i creiem qu epots començar a fer alguna cosa per a començr a canviar.

Veiem que estàs sota pressió i estrés i creiem que és imortant que et cuidis i que et dediquis alguna estona a relaxar-te per a tenir millor estat d’ànim. No sé si ihas provat la relaxació o el ioga però pensem que és important que trobis quelcom que t’ajudi a rebaixar el nivel d’estrés i potser això et permetrà estar millor amb les persones que t’envolten.

Primer t’has de cuidar a tu!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: