Logotip de Adolescents.cat
teen13
teen13
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 11/06/16 17:30
Com puc guanyar diners?
Hola! Bé, potser aquesta consulta és una mica estúpida i irrellevant en comparació amb d'altres, però bueno, la qüestió és que m'agradari guanyar-me uns dinerets aquest estiu, ja que no me'n vaig de vacances i estic totalment lliure i així tinc els meus diners per estalviar-me'ls pel futur o gastar-me'ls quan surti i no haver de demanar-li a ma mare. Però no sé com fer-ho, perquè encara no tinc els 16, la edat mínima per treballar, i tot i que els faig a l'agost dubto que m'agafin per cap treball seriós. Havia pensat en fer classes particulars a nens de primària o per les recus de septembre, ja que acabo de graduar-me de la ESO, però la meva mare m'ha dit que encara sóc massa petita... podríeu dir algunes maneres o recomanacions per guanyar uns calers a l'estiu? Moltíssimes gràcies per adelantat!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:02
Hola tenn13!

Les recomanacions que et faríem serien que fessis clases particulars o cangurs però veiem que ta mare diu que no. Per tant, el més important potsr seria que parlessis amb la teva mare, que li diguessis com n’és d’important per a tu que puguis treballar i guanyar alguns dinerons a l’estiu i que ella t’ajudi a trovar alguna alternativa que li agradi a ella, també.

Potser si se sent part implicada i veu ben bé perquè vols treballar… t’ajuda!

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: