Logotip de Adolescents.cat
Anoonimaaaaa
Anoonimaaaaa
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 11/06/16 14:04
No se que fer
Hola!!
Des de que vaig fer 14 anys (fa una setmana) els meus pares m'estan fent la vida imposible. S'enfaden a la mínima, m'eviten i passen de mi. Durant aquesta setmana ja no em parlen als àpats ni quan ens trobem per casa, l'unica vegada que em dirigeixen la paraula es per fotre'm la bronca o criticar-me. Avans no paravem de parlar, riure i em feien la bronca justa, però ara....s'enfaden com porto posada una camiseta, perquè vaig amb pijama,... i més coses. No se que els hi passa i que puc fer perquè acabi aquesta situació tant dolorosa??, Ajuda ho estic passant supermalament.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 07:00
Hola anònima! Com estàs?

Alguna cosa estranya ha passat i no sabem ben bé perquè ho paguen amb tu. Per tant, ara ens toca descubrir què passa…

Has provat de parlar amb ells i explica’ls-hi que des de fa una semana la situación a casa ha canviat? Potser ells t’explicaran què passa però si no els hi demanes i ells no t’ho expliquen, no podem endevinar què ha passat…

Mostra’ls-hi la teva preocupació per la situación ia veure si et diuen què està passant…

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: