Logotip de Adolescents.cat
ANONIIMA<3
ANONIIMA<3
Any: 2003
Comarca: Garraf
Data: 10/06/16 23:42
PARES!! ((URGENT))
Hola! tinc 12 anys, tinc novio, ja portem 2 mesos i picu...mai els i e dit als meus pares que tinc novio o coses aixi...ami m'agradaria dir-lis pero, tinc por...no se com su agafarien...avegades els hi e dit alguns cops en plan de coña rien...que tinc novio i m'han dit coses en plan: ''et mato'', ''mes et val..'', ''sihome, com et vegi amb algu...'', coses aixi, i per aixo tinc por de dirlis... com su agafarien? li tinc sempre més confiança amb me mare, ja que amb el meu pare m'enviaria a la merda...Soc molt petita? que pensaria la meva familia...i si li dic, i amb renya?, com els hi explico??,.. amb castiga sense sortir, o alguna cosa aixis?, demoment li estic ocultan..amb lio amb ell al carrer on bulgi, i tambe tinc por de que algun cop amb pilli...pero prefereixo no preocuparme i que hu sapiga...per aixo us demano ajuda, si amb podeu donar consells com li puc dir....,GRACIES!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 06:51
Hola bonica! Com estàs?

Tu mateixa ja et dius el que pots fer: comença parlant amb la teva mare i explica-li que, com que sempre et fan aquests comentaris, tens por a explica’ls-hi la teva situación.

Segurament se sorprendrà i potser li costarà asimilar que tens parella però, mica en mica, ho anirà digerint. Però si no ho sap (o no ho saben) no tenen l’oportunitat de digerir-ho…

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: