Logotip de Adolescents.cat
Rby
Rby
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 09/06/16 19:49
M'he adonat que segueixo enamorada del mateix noi...
Hola, tinc 15 anys i tinc un gran problema...
Fa 4 mesos em vaig fixar en un noi, m'encantava i m'encanta. Vaig estar un temps darrere seu, però no estava molt al cas, estava igual que jo però amb una altra noia, li agradava una altra; i és amiga meva.
El cas es que fa poc dun mes i mitg un dels seus amics em va obrir i vam començar a parlar, ens vam agradar i vam estar de lio fins que ell ja no va voler res més sense motiu. I durant aquest temps m'havia oblidat del seu amic, del noi que m'agradaba primer. I ara ens enviem Snaps de cares i fent el tonto. Ahir vam quedar amb ell un amic seu i jo a la piscina, i vaig xalar moltissim, vam tindre molt de filling i ell ho va notar perquè li va dir a la seva millor amiga què és una de les meves millors amigues. I ara m'he quedat aquí que no sé que fer, m'encanta... Quan sento el seu nom o parlen d'ell o m'envia Snaps sento una sensacio d'alegria dins meu que pf... Trobo que estic enamorada, i mira que és una paraula forta, però és el que sento, que faigm li dic? O és pronte prrque fa res estava amb el seu amic? No paro de pensar amb ell i m'emociono perquè em bloquejo... Ajuda...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 06:18
Rby!
I si aprofites que hi ha aquest bon rotllo per a poder quedar més sovint amb ell i anar fent créixer aquest feeling?

Si sembla que hi ha aquesta sensació i que us atraieu, deixa que vagi creixent mica en mica i ja veuràs quan pot arribar el moment per fer un pas més i dir-li. Però aprofita el filó de que hi ha tan de bon rotllo entre vosaltres per anar quedant i que ell també tingui l'oportunitat de veure't i coneixe't. I tu també a ell.

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: