Logotip de Adolescents.cat
girl
girl
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 09/06/16 19:06
l'edat importa?
hoola, fa un temps que m'agrada un noi que és 3 anys mes gran que jo, i bueno no sé si es normal que m'agradi... vull estar amb ell pero em fa por el que pensi la resta...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/06/2016 06:15
Hola!
Gràcies per la consulta!És molt normal que et pugui agradar un noi més gran que tu. Això no és cap problema ni és res estrany, més aviat al contrari. Sembla que a la majroa de les noies els hi agraden més els nois més grans que no pas els més joves (tot i que no ha de ser així, senzillament és una tendència).

El que és important ara és descobrir si a aquest noi també li agrades. Per tant, has de ar la manera de relacionar-thi. A poc a poc i amb bona lletra!

Sot!
Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: