Logotip de Adolescents.cat
Anonimaa😳✋
Anonimaa😳✋
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 09/06/16 18:19
el noi que m'agrada s'avergonyeix de mi
Hola!
tinc 14 anys i m'agrada un noi que va a la mateixa classe que jo, però cada vegada que creuem mirades el noto distant. tot i així a les tardes o als vespres parlem pel wats. quan parlem pel mòbil em diu que li agrado i hasta ho hem intentat però no acabo de creure'l. una altra mania és que diu que ho vol mantenir en secret i això em fa sentir malament perquè s'avergonyeix de que li agradi (també és perquè és molt orgullós) . fa poc estavem molt be i de cop i volta diu que ho vol deixar. ara em sap greu perquè m'ha començat a agradar molt i ara que no el tinc a prop veig que és imprescindible en aquests moments.
Què puc fer? Ajudeu-me siusplau!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/06/2016 08:12
Anonima!
Gràcies per escriure'ns.

Un ingredient imprescindible, repeteixo, IMPRESCINDIBLE, per tenir una relació és que no s'avergonyeixi de tu i que no ho vulgui mantenir en secret.

Tu decideixes si realment vols estar amb algú així però l'amor de veritat, l'autèntic, no és això.

Has de trobar algú amb qui hi puguis parlar per whatsapp i en persona, que t'admiri i no t'amagui, que et demostri que t'estima i les demostracions d'amor no són això que teniu ara. _Pensa que tu ets la primera que s'ha de fer respectar perquè els altres la respectin...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: