Logotip de Adolescents.cat
P
P
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 08/06/16 21:55
FER AMICS? COM?
Hola,
m'agradaria fer una pregunta amb molt poc sentit per a molts però amb molt per a mi.
COM PUC FER AMICS? Bueno, jo sempre he tingut les meves amistats però quan era petita em van canviar d'una escola de poble a una molt gran de ciutat. Vaig fer les meves amigues, però el passat any no vaig tenir sort amb les nenes de la meva classe. Aquest any tinc nova classe, he estat molt bé fins ara. Ara, la gent pels passadissos em mira, xiuxiuegen, es sensació meva o que està passant? Segurament em direu que sigui jo mateixa i així faré amics, encara que si dic la veritat crec que no li caic bé a casi ningú. He canviat de grups però sempre hi ha els típics que van dient que sóc una acoplada i em fan fora. Estic cansada d'aixó! El cor m'explota, tinc ganes de plorar, i cridar tot el que més em molesta. Vull que les persones que em fan aixó sapiguin que és el que se sent. Obviament que a ningú li interessa el que em passa, però si us plau hi ha algú més com jo? AJUDA! Que faig? Com puc fer amics?
Espero una resposta,

Gràcies.

PD: SI sou dels que es fiquen o critiquen els altres, pareu-vos i netegeu el vostre cervellet. I sobretot, abans de criticar els altres penseu en els vostres defectes que ja en teniu prous!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 00:13
Hola P!

Doncs el millor que pots fer és caure't bé a tu mateixa. Perquè només així serà quan definiràs ben bé qui ets i impediràs que l'opinió dels altres et moldegi sense resultats positius.

Primer has de tenir clar qui ets i com ets i caure't bé a tu mateixa i així ja aniràs trobant les persones que encaixin amb tu.

Una altra cosa que pots fer és buscar gent amb afinitats similars a les teves: què t'agrada? ves a llocs on es facin les coses que t'agraden i així trobaràs persones amb qui hi tindràs coses en comú.

T'envio una abraçada ben gran!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: