Logotip de Adolescents.cat
Sandruska
Sandruska
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 08/06/16 14:18
asexual? 397
Hola! tinc casi 18 anys, i només he tingut un novio. Amb aquest novio no vaig perdre la virginitat, però si que va haver altres tipus de relacions sexuals. Quan em va deixar aquest novio, vaig seguir quedant amb ell per tenir relacions sexuals però sense perdre la virginitat.
Actualment, ja no quedo amb aquest noi, i segueixo sent verge... no tinc cap necessitat de perdre la virginitat, i no em dono plaer quan em masturbo... M'imagino el meu futur estant soltera. Quan veig a nois, estar clar que dic que em semblen guapos... però no hi ha cap que em cridi l'atenció per el seu cos, de dir: "que bo està!"
Cabria la possibilitat de ser asexual? pot ser que a mi tot això de sexe no em doni plaer? Es tot molt estrany, però podria ser?
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 00:30
Sandruska! si el sexe no et dóna plaer potser és perquè has d'investigar una mica més com funciona i com funciones tu mateixa des del gaudir i el plaer... i llavors potser et vindria més de gust.

I que et vegis soltera no vol dir res... cadascú imagina el seu futur de la seva manera...

Això no vol dir que siguis assexual.


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: