Logotip de Adolescents.cat
Mariina!!!!
Mariina!!!!
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 07/06/16 23:27
Com puc deixar un lio amb un noi?
HOla!!!!!
Em dic Marina, i tinc 13 anys. Tot just acabo de tenir el meu primer lio amb un noi. Resulta que ja no vull seguir tenint res més amb ell, però no se com li puc dir!!!! per que tampoc tenim ninguna relació. El que passa que ell és mol enganxat i no li vull fer mal!!!
Ajudeumeeee!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2016 16:31
Hola Marina,

Doncs el que et passa és molt habitual. No tothom ens agrada i no agradem a tothom. Sigues sincera amb ell, no siguis cruel, però deixa-li clar que la vostra relació o el vostre lio, s'ha acabat aquí i que no vols repetir. Potser li costarà entendre-ho al principi, però si tu et mostres ferma i clara, al final ho entendrà. El que no pots fer és continuar amb ell per pena, oi?

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: