Logotip de Adolescents.cat
meri
meri
Any: 1995
Comarca: Maresme
Data: 07/06/16 23:13
No se que fer..
Hola! la meva consulta es sobre la meva relacio de parella( si encara es pot dir aixi)..Portem un any y mig de relació, els 2 estem estudiant, jo visc a mataró y ell a barcelona, tot va començar molt bé, quedavem cada setmana la distancia no era un obstacle ni molt menys; parlavem tot el dia. La cosa es, que a setembre de 2015 ell va començar el primer any de carrera, (es una persona que quan comença els estudis desapareix del mapa) pero jo aixó no ho sabia i m'ha pillat una mica de sorpresa.. desde que va començar les classes només ens hem vist 3 vegades, i ara fa 5 mesos que no ens veiem, sempre es el mateix, treballs i exàmens. Estic molt preocupada. Ja ho he parlat amb ell, tampoc li sembla normal aixó, que no em presta tota l'atenció que hauria, pero em diu que no li queda un altre..
Per una altre part, ja no parlem tant com abans (1cop/setmana). Si jo no li parlés, ell no em diria res. A vegades li envio missatjes, els llexeix pero no em contesta, es com si passes de mi.. Algun consell?
GRÀCIES!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2016 16:29
Hola Meri,

Ostres... és natural que estiguis confosa. Una relació de parella ens ha de fer sentir estimats i valorats, i sembla que ell no està fent aquesta funció, oi?

Entenc que l'estimes i et fa mal plantejar-te algunes decisions... però has de ser prou valenta per valorar si aquesta relació t'aporta algun benefici o no. Sé que és difícil i dolorós, no cal que prenguis la decisió ara mateix.... Valora què necessites, demana-li i si no comprèn....

Una abraçada molt forta!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: