Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 07/06/16 19:33
coldplay, m'enamoreeuu
hola! Bé, primer de tot, em presento: sóc una noia, tinc 13 anys, sóc una fan de Coldplay... Són els meus ídols
El cas es que el 27-5-16 va ser el concert de Coldplay a Barcelona i hi vaig anar. Va ser la hostia i bua em va agradar taant...no hi han paraulees.
Al dia seguent (i ara també) vaig estar escoltant la seva música al youtube i bueno... vaig possar una cançó anomenada trouble que tmb la van cantar al concert i es una cançó trista però que m'encanta. De fet m'encanten totes. Després vaig començar a plorar i pfpf...ara mateix estic trista, perquè sé que mai els podré veure en persona a la cara i que mai podrem parlar.
Fa poc vaig llegir una notícia d'una noia que no podia anar al concert de l'Adele per una enfermetat que tenia la pobre, que ella estava al hospital de Sant joan de Déu a Barcelona i com que els Coldplay estaven tmb allà van anar a visitar-la i li van cantar una cançó i li va donar petons i abraçades i em vaig possar supermegagelosa tioooo.(encara ho estic)
Es que no puc estar més d'un any sense poder veurel's i fot molta pena i ploro,ploro i ploro..pfpf.
Sento per enrollar-me eh, es que tinc pressa!
bueno que què faig que jo vull coneixel's i poder parlar en persona amb ells i no se com fer-ho. Ajuda tio, really:(





espero que us possesiu en el meu lloc i m'enteguéssiu. meerci, you are the best:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2016 16:17
Hola Sensenom!

T'entenc perfectament! Tots hem tingut algun ídol que és inabastable.... i en alguns moments adonar-nos d'aquesta realitat pot fer mal.

Què pots fer per conèixer-los? Potser podries mirar d'entrar en algun club de fans oficial, ja que seria més fàcil conèixer els seus moviments i, sovint tenen descomptes o sortegen entrades....

A veure si tens sort!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: