Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 06/06/16 21:16
que mesta pasant??
bona tardaa
ultimament no se que m'esta pasant pero hi ha un noi amb el que em sento super bé i hi ha molta conexió les tipiques mirades.. estem mes junts que abans parlem més i tal.... i no se que em pasa que fa una setmana o així que no mel puc treure del cap no se que em pasa.... mesta començant a agradar?? tot aixo no li puc explicar a cap amiga perque comencerien a riures de mi per la persona que suposadament mesta començant a agradar i avui estic bastant nerviosa perquè al sortir de cole mha dit que m'havia de dir algu i al final no mo ha vulgut dir i a marxat.... yo no li vui explicar a ell que m'esta pasant ja que em fa molta cosa.... i si ell no sent el mateiix??......... Ajudaa!!! consells.....
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/06/2016 18:50
Hola!

Doncs si cap dels dos vol parlar.... serà difícil que sapigueu què sent l'un per l'altre, no creus? Pensa que aquests moments previs d'incertesa, de nervis, de mirades.... són dels més divertits! Així que disfruta'ls!

I si et ve de gust estar amb ell....endavant! Les teves amigues ho entendran si veuen que t'agrada de veritat, ja veuràs!

Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: