Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/06/16 18:45
Ajudaa
Holaa adolescents!
Us escric perquè tinc un dubte sobre el meu cos. És normal que si em passo una mica menjant, la panxa s'infli i em faig molt mal? És que sempre que menjo em passa i no sé quin és el motiu.

Pd: Quan dic que s'infla vull dir poquet eeh😊. Petoons!😘
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 10/06/2016 09:38
Hola guapa!
Que se t’infli una mica la panxa després de menjar és totalment normal però el que no ho és massa és que cada vegada que menges et faci mal la panxa. Nosaltres no som metges per això et recomanaria que hi anessis, no sigui que tinguis alguna al•lèrgia o intolerància alimentaria. Penso que és la millor recomanació que et puc donar.
Una abraçada i espero que et trobis millor.
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: