Logotip de Adolescents.cat
luuuuhm
luuuuhm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 06/06/16 13:16
Té 6 anys més que jo...
Hola.

Fa uns mesos vaig apuntar-me a teatre i allà vaig conéixer un noi. Mai m'he enamorat ni he arribat a tenir nòvio... sempre he pensat que ni jo ni el meu estat d'ànim depenem de ningú... però ara l'he conegut a ell i sento com estic canviant d'opinió.
He parlat amb les meves amigues i els hi he explicat la situació, l'altre dia vaig anar a casa seva per acabar un treball però no va passar res. La veritat és que per una part tinc por i per l'altre és el que més dessitjo.
M'amoina molt el tema de l'edat, ja que ell en té 19 i farà 20 al setembre, i jo en tinc 14 fets aquest any.
Pel que fa a les meves amigues, els hi he explicat el que em fa, els temes dels que parlem... i m'han dit que sens cap dubte l'interesso, i ell mateix també m'ho va dir.

Què hauria de fer? Li dic? Em callo? És massa gran?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/06/2016 18:22
Hola!

Entenc els teus dubtes. Diuen que la diferència d'edat no importa, però sí que és important el moment vital en el que viu cada persona. I ara mateix potser esteu en moments una mica diferents, no?

Si tu tens dubtes, espera't a prendre cap decisió. A vegades ens precipitem i això no ens ajuda. Valora bé què t'agrada d'aquest noi, quins punts en comú teniu, com et tracta, com et sents quan estàs amb ell....i també pensa en quin tipus de relació tindríeu... potser això t'ajuda a prendre una decisió.

Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: