Logotip de Adolescents.cat
anonim1598
anonim1598
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 05/06/16 23:15
Com declarar-me?
Hola, estic enamorat d'una noia, que ens fem desde fa menys de mitj any, estic molt enamora't de ella i es jota que quan quedem hi ha confiança entre els dos, ens abracem i sortim junts a les festes, jo l'estimo molt, però nose com declarar-me a ella, estic molt nervios perque a ella li van el tios guapos, segons el test de "amics o mes que això" tinc un resultat de 90 i hem diu que hi ha possibilitats, però estic molt nervios a que hem digui que no vol res amb mi.
Li e donat tombs a com dir-li que la estimo, inclus he demanat consell als amics i amigues de confiança, uns hem diuen que hem llanci a fer-li un petò i altres hem diu que li digui en paraules. Aquet cap de setmana tenim una festa i voldria aprofitar un moment a soles per declarar-me.
Vosaltres que opineu? Li fai un petò, li dic en paraules o teniu alguna idea millor?
Merci♥
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 00:37
Pots provar qualsevol de les coses que proposes! això sí, has d'estar disposat a acceptar les cnoseqüències i és que ella et pot correspondr eo no...

Si acceptes això: llença't directament ala piscina perquè si no ho proves no sab`ras si realment hi havia alguna cosa o no...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: