Logotip de Adolescents.cat
anónima2001
anónima2001
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 05/06/16 00:42
Grups...
Hola Adolescents!!!
M'agradaria conèixer gent bisexual, trobar un grup que sigui de Girona per contactar amb gent com jo, trobar-me que no sigui ni diferent ni molt menys. M'encantaria tenir una conversa amb alguna d'aquestes persones i relacionar fets o males passades amb elles o ells :)
Si us plau, llegiu-vos-ho ràpid perquè ho necessito, ho estic passant bastant malament per això m'agradaria relacionar-me amb altres bisexuals que siguin de Girona o de la vora.
Merci i un petonàs!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 07:10
Hola anónima2001!

Ens sembla fantàstic que vulguis conèixer gent bisexual de Girona!

El que pots fer és buscar algun col·lectiu LGTB per començar-hi a fer contacte i veure quines coses fan, quina gent hi va i així començar a ampliar el teu cercle.


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: