Logotip de Adolescents.cat
211211AN
211211AN
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 04/06/16 22:23
QUE FAIG? M'ESPERU O NO?
Hola!
Tinc un petitet problema amb la meva millor amiga, la vaig coneixes atraves de la meva veïna, ella i la mare de ella son molt amiges, fara ja cosa de 2 mesos ella em va trucar hi em va dir que la meva veïna li va dir a la seva mare coses meves que eren mentira, pero la seva mare s'ho va creure, buenovaig parlar amb la meva veïna i segons ella no avia dit res de mi, que era el contrari que era la ella qui deia que estava farta de la nostre relacio de millor amiges que ens pasavem tot el dia parlant (que crec que es lo lloguic ja que ella viu a una hora de on visc jo).
Pues ara resulta que la meva millor amiga (o ex millor amiga) a preferit creure a la seva mare, i lo mes fort que la seva mare li agafa el movil li mira les combers amb mi i aixi es com sentera dels secrets de la seva filla, i li diu que he sigut jo qui ho ha dit, em sembla super fort...
El que no se si esperarme aquet estiu per parlar amb ella o, ja dexar-ho corre i quedarme amb el bonic racord d'una molt bona amistad...
O donem algun consell o algo perque jo al final em tornare vojaaa!

BonaNit!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 07:12
i per què hauries d'esperar a l'estiu per parlar amb ella?

Nosaltres et recomanem que parlis amb ella el més aviat possible per evitar que la pilota es vagi fent més grtossa.

Com més temps passi, més ressnetida estaràs tu i ella també. Si això que us passa és un amlentès, és molt i molt imporant que el resolgueu el més aviat possible. No deixis que el temps passi innecessàriament i agreugi elq ue esteu vivint ara mateix.

Esperem que t'animis a tenir aquesta covnersa amb ella de manera sincera i tranquil·la.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: