Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 04/06/16 20:05
Tinc un trauma i aquests son episodis post-traumàtics?
Hola, adolescents.cat!
Us volia fer una consulta sobre els efectes post-traumàtics. Bé, jo sempre he sigut una noia que plora, que es desanima, que s'estressa, i tot amb facilitat, tot i que la majoria de les vegades ho faig involuntàriament. Bé, el cas és que aquests últims mesos han estat molt durs per mi, no només pels estudis, si no que també per la meva vida personal; ruptures, descobriments de secrets inimaginables i, fins i tot, he hagut de mentir a la meva millor amiga per protegir-la. També visc una situació familiar una mica tensa, ja que me mare s'enfada molt i amb molta facilitat amb mi, sense cap motiu aparent. Des de que tot això va començar a passar, em costa molt més controlar les meves emocions, sentiments... A vegades vaig pel carrer veig a algú que s'assembla a me mare em poso molt nerviosa i començo a plorar. La meva pregunta és: tot això que m'està passant poden ser efectes post-traumàtics que vaig arrossegant des de la meva infància per coses que em van passar amb me mare, que prefereixo no mencionar?
Gràcies adolescents.cat
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 07:14
Hola guapa!

ens dónes poca informació i realment no podem valorar si és estrès post-traumàtic si no sabem el trauma que hi va haver.

Però la simptomatologia que descrius ens pot fer pensar que sí., Ensaquest cas, et recomanem que demanis ajuda a qui tinguis al voltant. NO sé si pots parlar amb la teva mare i explicar-li el que et passa o amb el teu pare o algun familiar de confiança o amb latutora de l'escola.

Però és important que busquis ajuda perquè així podràs anar-ho superant tot mésràpidament.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: