Logotip de Adolescents.cat
laura
laura
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 04/06/16 13:26
AGÈNCIA
Hola!
Primer de tot demanar disculpes ja que el meu dubte no te res a veure amb psicologia, ni sexualitat, ni alimentació. Pero no he trobat unaltre manera de trobar-ho.
Primer de tot sóc una noia de 16 anys, del barcelonès i m'agradaria poder estar iscrita en una o varies agencies per tal de poder trobar petits treballs de curta durada com podria ser treballar un cap de setmana a una perfumeria, una agencia de models per fer fotos o anuncis, qualsevol cosa. El problema es que no en se cap que estigui bé, em puguin agafar i sigui de fiar. Agrairia molt si em poguessiu dir una o varies (si pot ser) d'agencies d'aquest tipus o d'altres, per tal de poder ho fer aquest estiu i guanyar algo de diners.

Moltissimes gracies, un peto!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 07:33
Laura, nosaltres no et podem donar aquesta informació perquè no som especialistes en això, però et podem recomanar que vagis a una agència de treball temporal que hi hagi al teu poble i que demanis allà com fer-ho per trobar aquestes feines!

Gràcies!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: