Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Maresme
Data: 03/06/16 16:35
avions:S
Eii adolesceents! D'aqui un mes vaig de vacances al regne unit i haure de agafar un avió pero a mi em fa molta por viatjar amb avio, fa com 5 anys que no pujo a cap i amb el temps li he agafat por:S (a la altura, a que caigui o algun fallo...) i a més pujaré sola... que puc fer per passarme aquesta por, alguns consells? moltes gràcies^^
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/06/2016 07:45
Rodeja't de cose sque et relaxin: un bon llibre, música, feina que hagis de fer... així durant el vol estaràs entretinguda.

També et recomanem que puguis aprendre alguna tècnica de relaxació, per tant, no és mala idea apuntar-se a ioga, mindfullness, meditació o relaxació... i elq ue aprenguis, aplicar-ho durant el trajecte!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: