Logotip de Adolescents.cat
IMB
IMB
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 02/06/16 16:29
AJUUUUUUUUUUUUDA SISPLAUU!
Hola!
Falten 8 dies per a que faci 4 mesos amb la meva novia i estem super bé, però uns molt bons amics meus, en particular un d'ells m'insisteix en que la deixi, que no és bona per mi ... Jo normalment passo d'ells però em tenen molt cansat, no ho vull deixar amb ella per que ella és part de la meva vida i no podria sense ella... Algun consell de com fer-me aguantar aquesta situació??? Moltíssimes gràcies! Un petó
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/06/2016 15:48
Hola!

Doncs si tu tens clar que vols estar amb ella, endavant! Demana-li al teu amic que et respecti les teves decisions i si et fa mal, o et molesta el que et diu... hauràs de ser ferm i seguir apostant per la teva relació.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: