Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 01/06/16 20:13
Tinc por a posar-me un tampó
Hola!
Em fa molta por a posar-me un tampó. Totes les meves amigues em diuen que no passa res peró sempre que em veig amb ganes de provar-ho u deixo córrer de seguida.
Aquest diumenge tinc una competició de natació de Catañunya i necesito anar i just m'ha vingut la regla. Tinc molta por. No sé si ficar-me un tampó i anar o anar sense res posat o directament no anar (seria l'últim que m'agradaria fer)
Estic molt preocupada.
Què faig?
Petons
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/06/2016 09:23
Hola CorTrencat,

Sento molt el retard, com va anar la competició?

No sé què et fa por de posar-te un tampó, ni si ho has comentat al consultori de sexualitat, et deixo amb un enllaç explicatiu:


Vr3X9EFqjsE

però el més important és que estiguis tranquil·la i no et posis nerviosa, perquè sinó les parets vaginals es posen més tenses i és més complicat. Ah! i comença per un tampó de la mida petita ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: