Logotip de Adolescents.cat
Anónima
Anónima
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 01/06/16 19:48
No ser que fer... Li dic o no??
Hola,
mireu, aniré per feina, el cas es que m'agrada un nen des de la llar d'infants i sempre hem estat molt amics, sempre xerrem, riem, ens tenim confiança,... Pero el que pasa es que per una banda m'encanta i per l'altre no perque diu que es racista,... I,ara per ara, tampoc bull una relació pero m'agradaria saver si li agrado,... Li pregunto ? no ?
Si li pregunto perdre l'amistat amb ell ?? Se n'enriura de mi?? Ajudeu-me sisplau!!

PD: No li he dit MAI a ningú que m'agrada,... Li hauria de dir a alguna amiga ?

Moltíssimes gracies !!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/06/2016 09:30
Hola Anònima,

tens un bon cacau al cap!

Crec que primer de tot has de tenir clar si t'agrada aquest noi o no. Si ja comences a veure alguna manera de ser que no t'agrada i no va amb la teva forma de ser.... potser t'has de replantejar els teus sentiments, no creus?

Un cop sàpigues què sents exactament per ell, serà moment de decidir si l'hi vols dir o no. Una bona manera és començar amb indirectes i observar com reacciona, si et segueix el joc, si canvia de tema, si es posa nerviós... la seva reacció ja et donarà algunes pistes de què sent ell.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: