Logotip de Adolescents.cat
Gatetaencel69
Gatetaencel69
Any: 2000
Comarca: Montsià
Data: 01/06/16 17:56
Probleeemaaa en unaaa amiigaa !!!!!!!!!!!!
OMG!!! Problem:(

Una amiga a tingut la seva primera relació sexual. O van fer en condo pero sels i va petar. L'altre dia va tenir una falta i li van obligar a fer-se la prova, encara no se l'ha fet peró... creem que esta enbaraçada perque te moltes nausies. Li fa molt de mal la vagina i la regla li tenia que vindre el 20-05-2016 i no li ah vingut. No va al intitut perque pensa que esta enbaraçada perque no para de bomita pero te temo de que estige enbaraçada. Suns pares no saben que a tingut relacions sexuals i mai a anat al ginecoleg per res. Suns pares son molt creients (de anar a missa 2 dies a la setmana) i creuen que es pecat?. Nosatros li diem que es faige la prova de embaraç peró ella no vol perque si esta embaraçada suns pares la maten. Vam anar al metge a demanar la pastilla del dia después i els metges mos va dir que no mos la donen perque si no anava acompanyat de un adult no me la donaven. I després de esta relacio sexual van tindre una altra relacio sexual que alli no van utilizar condo i el noi es va correr dins de la noia. Ara si que creiem que estra enbaraçada i li oh volem dir a suns pares.

Com li poden dir a els seus pares? Creieu que si esta embarassada podria avorta ?Com seu poden els seus pares?


Gràcies per contestar!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 04/06/2016 11:52
Hola!!

En primer lloc dir-te que ens sap molt greu que la teva amiga estigui en aquesta situació ja que ho deu estar vivint amb preocupació, però aquest no és el consultori on et puguem ajudar millor. Em sap molt greu però les meves companyes del consultori de Sexualitat podran aconsellar-te què fer.

Una abraçada!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: