Logotip de Adolescents.cat
lleida19
lleida19
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 31/05/16 21:14
Les amigues de tota la vida m'han fallat
Bones adolescents!!

Ja fa unes setmanes que m'arriba moltissima informació de que les meves amigues de tota la vida m'han fallat. M'arriba informació sobre que em diuen p***, guarra, creda i coses pitjors. També m'han dit que critiquen a la meva parella, tambe m'han dit que elles mateixes van dient que tots aquest insults surten de la boca del meu novio. Ara em dono conte de que potser no erem tan amigues, però elles m'ho neguen tot i no se que fer. No es pas la primera vegada que m'arriba info d'aquesta.
A qui em crec, a elles o als demes?
Gracies adolescents!!1
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/06/2016 07:24
Hola lleida19!

Primer de tot, gràcies per confiar en nosaltres i escriure’ns!

Ho has parlat amb elles? Perquè el que et recomanarem, evidentment, és que en parlis amb elles abans de que el malentès es faci més gran.

I tu les veus capaces de fer això? És el seu estil?

Si veus que sí que són capaces, parles amb elles i no en treus l’aigua clara i tu no estàs còmode... potser pots plantejar-te un canvi d’amistats i buscar un grup on hi estiguis bé, còmode i sentis que no et critiquen...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: