Logotip de Adolescents.cat
Aina
Aina
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 31/05/16 13:25
la meva amiga amb el meu ex
Hola,

fa uns quants mesos es va acabar la relacio amb el meu novio. despres d'unes quantes setmanes em vaig enterar per altres persones que una amiga meva estava de lio amb ell. i els dos mu van negar. despres es va confirmar el qe mavien explicat i la relacio amb ella ja no es el mateix. magradaria recuperar lamistat amb ella. que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 10:29
Hola Aina,

Carai quin embolic!

Doncs per recuperar l'amistat amb ella el més important és que tu ho vulguis i no sentis rancor. Sembla que tu tens ganes de tornar a ser amiga seva, oi? Doncs sigues sincera i demana-li per quedar un dia per parlar.... així podreu parlar del què ha passat i acabar de solucionar algun tema que tingueu pendent. D'aquesta manera serà més fàcil restablir la relació ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: