Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 31/05/16 13:14
Se'm inflen parts
Hola adolesceenst, no sé si tracteu aquest tema pero aquestes ultimes setmanes veig que em passa molt sovint que se'm inflen varies parts del cos (no totes a la vegada), com si fossin picades d'algun insecte pero a la vegada fan bastant mal i estàn massa inflades per ser-ho.
Alguns cops passa que s'infla un costat sencer de la llengua (casi com si no m'hi capigués a la boca) i el llavi, la planta del peu i també la mà molt sovint tota sencera i no sé per quin motiu, si per alimentació, clima...
Gràcies!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 03/06/2016 11:54
Hola adolescent!

Això que expliques és una mica estrany i no em semblaria raro que no fos una alergia a alguna cosa que hi ha a l'ambient o a algun aliment.

El nostre consell és que ho diguis als pares i que aneu al metge per a que vegin perquè et passa això i si cal, que et facin les proves de l'al·lèrgia.

Un petó!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: