Logotip de Adolescents.cat
sarac
sarac
Any: 2000
Comarca: Conca de Barberà
Data: 31/05/16 11:49
CREC QUE VEIG FANTASMES
Hola, em dic Carla, soc una noia de 16. Desde fa uns mesos que tinc pesadillas, i crec que veig fantasmes. Quan em desperto estic en una altre habitació que no es la meva, i un dia em vaig despertar amb un ganivet a les mans. I sincerament crec que els meus somnis son reals, perque em veig a mi convertida en un llop, amb sang a les mans. Que puc fer per no tindre aquestes visions?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 10:40
Hola Sara,

La sensació de tenir somnis molt reals pot ser normal en algunes temporades de la nostra vida. A vegades estem més estressats i els somnis es converteixen en quelcom més agressiu, més vistós i més vívid.
Des d'aquí no podem valorar si es tracta simplement de somnis, o potser hi ha alguna situació de somnambulisme. Si et preocupa el tema, fes un petit registre i demana hora al teu metge de capçalera, ja que et podran orientar millor.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: