Logotip de Adolescents.cat
Abril22
Abril22
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 31/05/16 09:04
La regla em guanya
Bon día,
Aquesta setmana anem de colònies a Mallorca per final de curs. El cas és que la regla em té que vindre just aquesta setmana, i farem activitat acuàtiques com anar a platja, a la piscina, fer padelsurf... No se que fer, obviament, no em saltaré la excurció però no em vull quedar allà sentada sense poder banyar-me. He probat una vegada posar-me tampons però em va fer molt de mal, no sé si era normal o perquè mel vaig posar malament.
Teniu algún consell o alguna manera de fer que s'em retrasi la regla?
Moltíssimes gràcies per llegir-me.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 10:45
Hola Abril,

Em sap greu, però el cicle menstrual no es pot manipular si no és a través de mètodes anticonceptius. De totes maneres, potser pots tornar a provar de posar-te un tampó. Et passo un enllaç:



Vr3X9EFqjsE

Potser si comences amb uns de la mida petita, t'anirà millor! ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: