Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 30/05/16 23:00
SOLA :(
Ultimament no se perquè em sento molt sola i no se perque se que tinc a amics i tal.... però m´he barallat amb una amiga que era com una germana per mi ja que li he fet una broma a clase i no so a pres gaire be pero no era la meva intenció jo ara no se que fer apart d'aixo també em sento ""sola"" perque he perdut a una altre persona que era important per mi pero en aquell moment jo no ho sabia.... "no sabem el que tenim fins que ho perdem" m'agradarieu que m'ajudessiu ja que ultimament m'ha donat per plorar i estar sola m'he allunyat dels meus amics i realment no se que em pasa jo no soc aixi....
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 10:48
Hola!

És molt dolorós sentir-se sol i no és gens agradable. A vegades quan ens barallem amb algú important per nosaltres, volem arreglar-ho de seguida i no tenim en compte el temps que necessita aquesta persona per calmar-se. Dóna-li uns dies i deixa-li el seu espai... No et precipitis, ni li posis pressió per tornar a estar com abans. Respecta el que ella necessita, veuràs que si l'amistat és sòlida, podràs recuperar-la ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: