Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2000
Comarca: Pallars Sobirà
Data: 30/05/16 21:54
Ajudeu-me
Hola,
Què puc fer?
Us explicaré el meu cas, jo sóc una noieta, molt tímida i bastant callada, tot i que quan estic amb gent de confiança i m’hi sento bé com les amigues sóc més oberta. Fa un temps, per casualitat vaig conèixer un noi una mica més gran que jo, molt guapo, està molt bé de cos i molt simpàtic. De seguida em va atreure físicament i el seu caràcter. El primer cop que ens vam veure vaig notar que ell no deixava de mirar-me, cosa que vaig trobar estrany perquè jo no sòc especialment guapa. Em sobren bastants quilos i com he dit no tinc un caràcter gaire obert. La qüestió és que em sembla que m’he enamorat d’ell. El principi tenia per segur que no tenia cap possibilitat amb ell però la segona vegada que ens vam veure va passar una mica el mateix, em mirava bastant i no nomes això, sinó que va venir cap on estàvem el meu grup i jo i va començar a establir una conversa amb totes, i de tan en tan (més d’1 cop i més de 2) es dirigía cap a mi. Li vaig preguntar a un amic què volia dir si feia això i em va dir que quan els nois feien això es que ens volien conèixer més. Jo no sé pillar els radars, així que no sé si m’estava llançant la canya. El vaig veure fa dos setmanes però ell no em va veure, fa bastant que no hem tingut ocasió de veure’ns mutuament. Pel que sé no té novia, però té moltes noies que li van al redere. M’agrada molt aquest noi perquè estic seguríssima que amb ell seria feliç perquè tots els cops que vam parlar, pocs, però alguns, i que vam estar junts m’agradava estar al seu costat, però jo ja he perdut totes les esperances. Ajudeu-me, que és millor, oblidar-me’n?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 10:53
Hola Anònima,

Si tu vols oblidar-lo, endavant! és la teva decisió.

Però pel que sembla, encara no tens cap senyal evident que ell no tingui interès en tu, oi?
Doncs intenta aprofitar els dies que us trobeu, busca'l en alguna xarxa social i intenta coincidir amb ell... Serà la manera de conèixer-lo més i descobrir si t'agrada com és o no. Després ja veuràs com evoluciona...

Està a les teves mans si vols abandonar abans d'arribar a la meta, per por a no ser la guanyadora ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: