Logotip de Adolescents.cat
Anónim
Anónim
Any: 1998
Comarca: Tarragonès
Data: 30/05/16 20:04
QUE REGALAR-LI AL TEU AMIC QUE FARÁ 10 ANYS. AJUDAAA!!!!!!
Hola, ja se que postre apuesta consulta no s'ha de fer aqui per no sabia a on preguntar-ho.
Som un grup d'amics i un de la colla farà 10 anys d'aqui dues setmanes i no sabem que regalar-li, ja que tot el que li agrada ho té i estem molt preocupats. M'agradaria saber si sabeu d'algun regal original o que siguin vàris i que li puguin agradar i que s'adaptin per l'edat.
Gràcies i espero que em pogueu ajudar.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 11:00
Hola!

Doncs és molt difícil proposar regals per persones que no coneixem. Vosaltres el coneixeu molt millor ;)

A l'hora de fer un regal, es pot optar per anar per la via pràctica (alguna cosa que necessiti), buscar alguna cosa que li faci il·lusió, fer-li alguna manualitat (amb fotos, escrits, dedicatòries vostres) o fins i tot experiències (una tarda a la platja).

Penseu quin tipus de regal li voleu fer i a partir d'aquí penseu en els seus gustos... segur que s'us acudeix alguna bona idea!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: