Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 30/05/16 19:25
Que puc fer? Ns que em passa!!
Bon dia adolescents!
Bé, començo des del principi fa casi un any que vaig conèixer a un noi i aquest em va començar a agradar quedàvem tots els divendres perquè el nostre grups d'amics quedaven junts. Un dels seus amics sortia amb una de les meves amigues però quan ells ho van deixar vaig deixar de quedar amb ell. Però casi 1 mes després el vaig tornar a veure i vaig a tornar a sentir aquell nerviosisme que sentia em començava a posar nerviosa, pensava que era perquè feia temps que no el veia i tal, però es que això em succeeix cada cop que me'l trobo, però es que no pot ser que esitgui enamorada o m'agradi un noi al qual veig 1 o 2 cops al mes. Que puc fer per oblidar-me d'ell
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 11:02
Hola anònima,

Segur que el vols oblidar?
Per què no proves de buscar-lo a les xarxes socials o de quedar amb ell i conèixer-lo una mica més? Potser així podràs decidir si realment t'agrada o si és millor oblidar-lo ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: