Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 30/05/16 19:01
Cuernoos....
Hola,
Fa com 2 anys que estic amb un noii més gran que jo i bueno...Em vaig liar amb un nooi que em venia de gust (ho se no li hauria d'haver posat els cuernos) i em vaig adonar que ja no sentia gairebe res per ell, aixi que de seguida vaig voler tallar...Però araa, que li he explicat el que vaig fer i tot dons vol seguir, i a mi tambe m'agradaria però no puc, cada vegada que el veig em faig mal a mi mateixa pero a la vegada se que un noi que perdona aixoo...no sel pot deixaar anar, m'estima massa i no se que fer... Hauria de seguiir i intentaar acostumar-m'hi de que he de pasar pagina i que ell es el noi adequat o el deixo i s'ha acaba tot??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 11:06
Hola Anònima,

Tu mateixa has de decidir si estàs bé en una relació d'aquest tipus. Realment és una relació sana que un dels dos no senti el mateix? És just per ell que continuis la relació només perquè tu sí que li agrades a ell? Es mereix aquest tracte?

Les pel·lícules romàntiques ens han fet molt mal! No podem acceptar tancar-nos en una relació que no ens aporta benestar només perquè ell "ens estima massa", no trobes?

Has de prendre tu la decisió, però escolta't i pensa en el que realment necessites i en el que vols.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: