Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Alt Camp
Data: 30/05/16 17:18
Torno a recaure...
M'agradaria fer aquesta consulta per preguntar si els pensaments de tallar-me són una senyal de recaiguda, fa un any que havia tingut intents de suicidi i depressió severa, actualment he estat bé fins ara que he tornat a sentir-me despreciada, de que els meus esforços no han servit de res, he estat estudiant dia i nit per examens i he suspés en tots, sento que no serveixo per res i he tornat a pensar en tallar-me tot i que encara no ho he fet. Això pot ser la possibilitat de recaiguda?

Gràcies i espero la vostra resposta, grans que sou! ^^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/06/2016 11:13
Hola bonica,

Doncs segurament pot ser una senyal d'alarma. Quan hem passat per un mal moment, el nostre cos s'acostuma a tenir pensaments negatius i d'autodestrucció. Ara has passat per una situació en la qual t'has pogut sentir frustrada i és natural que apareguin aquest tipus de pensaments.
Està a les teves mans utilitzar-los de manera positiva! Demana ajuda als teus pares i als teus amics, no tiris la tovallola! tots els esforços que has fet t'han servit per posar aquesta alarma, així que utilitza-la!!!

Una abraçada molt forta,
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: