Logotip de Adolescents.cat
Sònia
Sònia
Any: 2000
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 30/05/16 16:23
TINC NOVIO I NO SÉ COM DIR-LI A LA MEVA MARE
Tinc nòvio i no sé com dir-li a mamare estic una mica preocupada, perquè em fa cosa la reacció que tindrà el primer moment. Gràcies, si em puguessiu respondre el més aviat possible.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 22/06/2016 07:18
Hola Sonia!

Gràcies per la confiança!

LA millar manera de dir-li és de manera sincera. I postre li podrá tocar una mica, al principi, però suposo que ja es deu imaginar que tard o d'hora li diràs que tens parella.

Per tant, mes enllà de la primera reacció, li has de deixar temps perquè ho assimili ja que, de vegades, als pares els hi costa assimilar que els fills es fan grans... però la sinceritat t'ajudarà!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: