Logotip de Adolescents.cat
marietta_909
marietta_909
Any: 2001
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 30/05/16 15:52
Un bon embolic
hola, fa poc vaig tallar amb un nin que l'estimava molt pero no ens veiem casi per que ell viu molt enfora i varem tallar i va ser una decisio mutua, jo cada dia pens amb ell pero no si ell ja pensa amb mi, per que si jo no li parl per whats app ell no me parla .
Fa uns dies vaig començar a parlar amb un amic que feia temps que no parlavem i em va dir que li agradava i aixo, pero jo no se si estic preparada per tenir una altre relacio per que estim molt el meu ex. Que faig?? Ajuda sisplau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 22/06/2016 07:23
Hola Marietta!

Tu mateixa dius que no saps si estàs preparada, per tan, possiblemente no ho estiguis.

NO vulguis tener pressa per amar amb algú altre si creus que encara no estàs preparada perquè llavors et faries mal tu i li faries mal a l'altra persona.

Ves a poc a poc!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: