Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 29/05/16 23:05
No va de cap tema del consultori però no sabia com posar-me en contacte amb vosaltres
Hola,
Volia parlar-vos d'un tema que m'amoïna molt, ara no ens pensem res greu ni res per l'estil.
El que passa es que a casa meva som tres, el meu pare jubilat, la meva mare a l'atur i jo. Perquè explico això? Ara ho veurem.
Tot i aquestes condicions a casa vivim "bé", vull dir no ens falta de res, estem "bé". O sigui no ho estan, veig els meus pares ensopits tot el dia tancats, fan coses sí però estan tancats per dins.
No sé si enteneu per on vaig, és igual acabaré ràpid.
Jo no veig a la meva mare feliç, ja fa un anys que està a l'atur i cada cop està més moixa, i jo sempre m'he n'he tirat les culpes, perquè s'hi va quedar a causa de que va agafar una excedència per cuidar-me a mi.
Que passa? Doncs que jo ja fa molt de temps que busco ofertes de treball per ella, però mai trobo res, tampoc sé on buscar només en tinc 15 d'anys...
Avui encara està més trista perquè fa 4 dies li van enviar un correu del SOC (crec que es diu així "l'agència" que porta les gestions dels aturats, m'entreneu? No sé com explicar-ho), doncs bé, el correu era per una feina d'un mes, però per desgràcia l'ha vist avui (4 dies després) i s'ha pres fatal això perquè gairebé sempre mira el correu, i per un dia que no ho fa, va i hi ha cosa important. Conclusió que diu que ara ja és molt tard, i si abans hi havia poques oportunitats imaginat ara.

Bé, i jo ara m'he proposat en ferm ajudar-la i fer alguna cosa de profit i anar en serio, per això vull demanar-vos ajut, m'aniria bé que m'aconselléssiu i també si em poguéssiu ajudar, i si sapiguéssiu d'alguna cosa...

Moltes gràcies

PS: Siusplau, encara que no hem pogueu ajudar, envieu-me un resposta, dient que no podeu fe res o el que sigui.

Gràcies, sou molt grans, merci per fer el que feu (m'encanta la vostra feina, seguiu així!!!!) :) ;)

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 22/06/2016 07:35
Hola Laly!

Gràcies per explicar-nos la situació!

El que pots fer és estar al seu costat perquè és ella qui na d'estar ativa a la recerca de feina. Inclús es poderia plantejar fer-se autònoma i muntar la feina que vulgui.

Però el més important és que tu estiguis al seu costat i l'animis!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: