Logotip de Adolescents.cat
drea
drea
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 29/05/16 20:23
Estic insegura del meu cos
Hola,
Ara be l'estiu i tinc molta vergonya d'anar a la piscina per si la gent em mira extranya per el meu cos. No estic excesivament grassoneta però tinc complexe... Ajudeume!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2016 15:31
Hola Drea,

Entenc que et puguis sentir insegura amb el teu cos, però has de pensar que no existeix ningú amb un cos perfecte, bàsicament, perquè ningú té massa clar què vol dir tenir el cos perfecte! A uns ens agraden de baixa estatura, altres els volem alts, alguns més fibrats, altres més tovets, uns preferim pells fosques, altres pells clara, amb més cul, o més pit.... Per sort tenim mooooolta varietat, així que no t'ofusquis amb aquest tema!
Bàsicament, el que més ens atrau d'algú és que s'ho passi bé, oi? Doncs a disfrutar de l'estiu!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: