Logotip de Adolescents.cat
MCMIT
MCMIT
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 29/05/16 19:53
Em fa vergonya que em vegin amb ell...
hola!

La cosa es que em va molta vergonya que em vegin amb el meu novio quan quedo en ell per les tardes, i nose que fer, em fa molta pensa xq l'estimo i m'agrada pero la gent es molt punyetera... Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2016 15:37
Hola!

No acabo d'entendre què et fa vergonya, que la gent vegi que tens novio? o la manera de ser del teu novio?

Està clar que en algun moment tots estem pendent del que diuen els altres, però els hem de donar la importància justa a aquests comentaris. Valora bé què sents per ell i si tens clar que vols que estigueu junts, doncs endavant! Fes una aposta clara i deixa clar als teus amics el que sents per ell. Serà la manera que entenguin que això et molesta.

Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: