Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/05/16 13:40
No vui que hem faci mal...
Hola! M'agradaria que em poguessiu donar consell sobre un noi perque estic molt confosa i només penso en ell. Bé doncs fa una setmana jo i un amic de la colla amb qui sempre vaig ens vem liar perque ja ho teniem parlat..però va ser un lio d'atracció, no d'amor..i aquest es el problema. Al dia següent em va dir que em veua mes com una amiga, i jo li vaig dir que estava d'acord perque vam quedar que no voliem portar-nos malament ni res. Pero dursnt aquesta setmana he estat pensant molt amb ell i cada cop l'estimo més, i es amor, no atracció. El meu millor amic, que també es de la colla, va parlar amb ell fa poc i li va dir que creia que m'havia utilitzat, pero aquest noi li va dir que em va dir de ser només amics oerque ja s'estava començant a pillar per mi i no ho volia perque no vol que acabem malament o que si algú deixa de sentir trenquem el grup d'amistat per si acabem malament, cosa que jo també penso. Però jo realment vui algo amb ell, pero crec que esta confos en si el que sent per mi es amistat o algo mes i jo m'estic fent un lio i no vui que em trenquin el cor... Què puc fer?

Moltissiimes gràcies adolescents! Petonssss
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2016 16:05
Hola Anònima,

Caram quin embolic!
Crec que és important que tu sàpigues què sents per aquest noi. Una vegada tu tinguis clars els teus sentiments, serà moment d'explorar què sent ell per tu. Tira-li alguna indirecte i observa si et segueix el joc. Proposa-li quedar un altre dia... així sabràs com reacciona ell.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: