Logotip de Adolescents.cat
Heleeen❤️
Heleeen❤️
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 28/05/16 23:18
No puc deixar de pensar en ell
Hola, tinc un novio i portem 5 mesos, però ens coneixem fa més d'un any. El cas és que només penso en ell, sempre, i és una merda, perquè si tarda molt a contestar-me o alguna cosa per l'estil m'estresso molt i em començo a emparanoiar pensant que passa de mi... Què puc fer per no pensar tant en ell?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2016 16:18
Hola Helen,

És natural que tinguis ganes d'estar amb ell, però has de donar una mica d'espai a la relació. Feu coses separades tots dos i confia una mica en la vostra relació. La confiança és una de les bases de qualsevol relació.
Si notes que t'estàs estressant, pensa en si et passaria el mateix amb una teva amiga. Oi que no pensaries això? Doncs amb la teva parella igual!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: